Karadayı 116. Bölüm Kara Dayı Dizisi Karadayı izle Karadayı Full izle Kardayi Tekparça Karadayı son bölumu ,karadayı son bölüm izle karadayı izle,karadayı hd izle



Sponsor Bağlantılar





Karadayı 79. Bölüm Tek Parça Atv izle 6 Ekim 2014

Karadayı 79. Bölüm Karadayı 79. Bölüm izle,Karadayı 79. Bölüm Tek Parça 

ATV'nin pazartesi günleri reyting rekoru kıran dizisi Karadayı 79.bölüm fragmanı yayınladı. Nefes kesen dizinin 79.bölümü de ekranlara kitleyecek.Mahir baş koyduğu yol uğruna Nazif'in restini görür. Onurunu ve şerefini babasına bırakıp kararttığı kalbiyle baba ocağından çıkar. Kabadayı alemine girebilmek için yaptığı planın ilk basamağını atlamıştır.


Serbest kalsa da artık herkes Mahir'in Cüneyt'i öldürdüğünü düşünmektedir. Tutuksuz yargılanacaktır. Savcı Adnan'ın ve Mehmet Saim'in onun peşini bırakmaya hiç niyetleri yoktur.
Dalyan Mahir'e aleme girebilmesi için nam salması, bunun içinde bir kabadayıyı madara edip haraç topladığı mıntıkayı ele geçirmesi gerektiğini söyler. Himayesindeki herkese kötülük eden bir kabadayı olan Boksör Hilmi'nin çocukları dilendirdiğini öğrenen Mahir aradığı kabadayıyı bulmuştur. Yeni hedefi Boksör Hilmi'dir. 


Labels: , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.