Karadayı 116. Bölüm Kara Dayı Dizisi Karadayı izle Karadayı Full izle Kardayi Tekparça Karadayı son bölumu ,karadayı son bölüm izle karadayı izle,karadayı hd izle



Sponsor Bağlantılar





Karadayı 77. Bölüm Tek Parça



Karadayı 77. BolumKaradayı 77. Bölüm Full Tek Parça izle,Karadayı 77. Bölüm Full Tek Parça izle,Karadayı 77. Bölüm Full Tek Parça seyret,Karadayı son bölüm izle,Karadayı 77. Bölüm izle Karadayı'da yeni sezon bomba gibi başladı. İzleyenlerin nefesinin kesildiği dizi de 76. bölüm de göz yaşları sel oldu aktı gitti. Karadayı filmine neden bu ismin verildiğini çok yakında hepimiz göreceğiz. İşte 77. bölüm 2. fragmanı...
Karadayı yeni sezona bir hafta gecikmeyle de olsa başladı ve 76.bölümü ile izleyiciyi ekran başına kitledi. Kara ailesinin acı gününü konu alan bu bölümde hüzün, yas ve göz yaşı vardı. 77. Bölüm için yayınlanan 2.fragmanda Feride çok ağlıyor ve defalarca 'Ne olur Mahir yapmadım de' diyor. Mahir Kara ise ailesinin intikamını almak için artık dönüşü olmayan bir yola girdi.
Mahir Kara cenaze sonrası hemen yakalanan ve suçunu itiraf eden bombacıdan şüphelenmiş ve bu olayda birşeylerin ters gittiğini hissetmişti. Cezaevine giderek ailesinin ölümüne neden olan kişi ile görüşen Mahir, olayın bir düzmece olduğunu ve asıl öldürülmek istenilenin kendisi olduğunu anlayınca herşey değişti.
Artık Mahir Kara'yı ne ailesi ne de Hakime Feride Saoğlu durdurabilirdi. 76. Bölümde öyle bir sahne vardı ki aşkları için herşeyi yapan Mahir ve Feride için artık hiç bir şey  eskisi gibi olmayacak.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.