Karadayı 116. Bölüm Kara Dayı Dizisi Karadayı izle Karadayı Full izle Kardayi Tekparça Karadayı son bölumu ,karadayı son bölüm izle karadayı izle,karadayı hd izle



Sponsor Bağlantılar





Karadayi 71. Bölüm Tek Parça



Karadayi 71. BolumKaradayi 71. Bölüm Tek Parça izle,Karadayi 71. Bölüm Tek Parça izle,Karadayi 71. Bölüm Tek Parça seyret,Karadayi son bölüm izle,Karadayi 71. Bölüm izle

ATV Ekranlarının sevilen dizisi Karadayı 71. Bölüm fragmanı izle Karadayı Feride Mahir'i nasıl durduracak? Karadayı 12 Mayıs fragmanı izle! Karadayı izle! 72. bölüm fragmanı izle!Nazif Kara tekrar hapiste! Ayrıntılar turktime.com'da!


Karadayı’nın 5 Mayıs 2014 tarihli yayınında beklenmedik gelişmeler izleyicileri heyecanlandırdı.

Feride çaresizdir

Feride, sevdikleri söz konusu olduğunda gözü dönen Mahir’i nasıl durduracağını bilemez. Bu uğurda Mahir’e yalan söylemek zorundadır. Mahir ise ısrarla Yasin’i Yılan’a götüren bilgiyi kimin verdiğini öğrenmeye çalışır. Yasin ve Feride konuşmamakta ısrarlıdır.

Mahir hatasını anlar

Mahir sonunda Feride’yi ne kadar üzdüğünü ve zor durumda bıraktığını anlar,Bir daha asla, ne sebeple olursa olsun kanunların dışına çıkmayacaktır. Feride aldığı bu sözle çok mutludur, heyecanla düğün hazırlıklarına devam ederler. Bu sırada Sinan’ın mahalle üzerinde oynadığı kirli oyun tam gaz devam etmektedir. Mehmet Saim’in direktifiyle sertleşmeye başlayan Sinan gerekirse can bile almaya kararlıdır.

Mahir'i bekleyen sınav

Mahir’i Feride’ye verdiği söz yüzünden büyük bir sınav beklemektedir. Feride annesinin evi terk ettiğini öğrenir. Destek olmak ve evi neden terk ettiğini öğrenmek için annesinin kaldığı otele gider. Kerime, Mehmet Saim hakkındaki gerçekleri kızına anlatacak mıdır?

Ayten ile Necdet arasında sular durulmuyor

Hamile olduğunu söylemekten vazgeçen Ayten, Necdet’in tavırlarına daha fazla dayanmaz ve boşanmaya karar verir. Necdet’e bu kararını açıkladığında başına gelecekleri hesap etmemiştir. Ayten’i büyük bir tehlike beklemektedir. Bülent karısını kazanmak için kolları sıvamış yeni bir sürpriz hazırlamıştır. İlknur, Bülent’in attığı adım karşısında şoke olur.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.