Karadayı 116. Bölüm Kara Dayı Dizisi Karadayı izle Karadayı Full izle Kardayi Tekparça Karadayı son bölumu ,karadayı son bölüm izle karadayı izle,karadayı hd izle



Sponsor Bağlantılar





Karadayi 47 Bolum izle Tek Parca,Karadayi 47 Bolum Tek Parca izle,Karadayi 47 Bolum,Karadayi son bolumu,Karadayi 47 Bolum full izle

Gerçekten de Turgut Savcı Feride'nin babasına Feride'nin herşeyi bildiğini ve katil olduğunu öğrendiğini söylüyor. Mahir'in gözü önünde Turgut Feride'yi bıçaklayıp kaçıyor. Feride nasıl kurtulacak? Mahir'in babası için artık hapisten çıkış bileti hazır.
urgut artık sonageldiğinin farkına varır ve Bakan'ı uyarır. Ama asıl kritik günler Feride için başlıyor. Babasının asıl katil olduğunu ve bütün bu olayların başındaki adam olduğunu öğrenince neler olacak? Feride babasının yanında mı yer alacak yoksa Savcılığı mı bırakacak? Feride'nin bu gerçeği öğrenmesi Mahir'le olan ilişkisini nasıl etkileyecek?
Karadayı'da gerçekler bir bir dile dökülmeye başladı. Serra annesinin Turgut beni sıkıştırdı ne saklamaya çalıştığını öğrenmeye çalıştı demesiyle Feride'ye tek kanıt olan düğmenin yerini ve Turgut'un nereye gittiğini söyledi.

Karadayı'nın 18 Kasım'da yayınlanan son bölümünde, Mahir de Serra'nın kaçırılan ailesini kurtarıp, Serra'nın ifade vermesini sağladı. Karadayı'nın yeni bölüm fragmanını izleyin.
Karadayı 46. bölüm İzle, Karadayı son bölümizle, Karadayı 46. bölüm, Karadayı 18 Kasım, Karadayı son bölüm youtube, Karadayı son bölüm full izle, Karadayı yeni bölüm izle 46, Karadayı yeni bölüm izle ATv, Karadayı izle 46, Karadayı izle 46. bölüm, Karadayı son bölüm. Karadayı yeni bölüm fragmanı izle  46, Karadayı fragman izle, Karadayı son bölüm fragmanı, Karadayı Savcı, Mahir, Feride,Nazif Kara, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel.
Karadayı Fragman (Karadayı 47. Bölüm Fragmanı İzle)

Atv ekranlarının reyting rekortmeni Karadayı dizisi 47.bölümü ile 25 Kasım pazartesi yeni bölümü ile ekranlara geliyor.Karadayı 47.bölüm fragmanı izle Karaday son bölüm izle Karadayı yeni bölüm fragmanı .Atv ekranlarının reyting rekortmeni Karadayı dizisi 47.bölümü ile 25 Kasım pazartesi yeni bölümü ile ekranlara geliyor.Karadayı 47.bölüm fragmanı yayınlandı.


Karadayı 47.bölüm Özeti ve bu hafta neler olacak?

Turgut delili alıp yok edeceğini sanırken karşısında Feride ve Mahir'i bulunca çok öfkelenir. Mahir ve Feride için Turgut'la hesaplaşma anı sonunda gelmiştir. Ama Turgut'un buna niyeti yoktur... Turgut beklenmedik bir hamleyle Feride'yi alt eder ve Mahir'in elini kolunu bağlayarak kayıplara karışır. Ama bu kaçış, Turgut için kurtuluş olmayacaktır...

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.